Den Ultimative Ekspedition

Afspil video
Rejsedato
2020 10. nov. / 1. dec. / 22. dec.
Længde
23 dage
Skib
MS Fram
Pris fra
84.905 DKK

Bliv inspireret. Se de fantastiske film fra hele verden. Klik på Play

Antarktis, Falklandsøerne & South Georgia

Ushuaia – Antarktis – Ushuaia

Forvent det uventede når turen går til Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia på en af Hurtigrutens mest unikke ekspeditionsrejser. De imponerende landskaber og det usædvanlige dyreliv kommer uden tvivl til at skabe minder for livet. På denne fantastiske rejse er der mulighed for at opleve alt fra hvide sandstrande, store pingvinkolonier til kajakture imellem flydende isbjerge.

Afrejser:
2020 10. nov. / 1. dec. / 22. dec.

Start
Fakta
Program

Rejsen dag for dag

Se vores program for rejsen og hvad rejsen inkluderer

DAG 1: UDFORSK TANGOENS FØDEBY

Denne spændende rejse med Hurtigrutens M/S Fram starter med en overnatning i tangoens fødeby, Buenos Aires. Her er der mulighed for at komme med på en af Hurtigrutens interessante udflugter i løbet af eftermiddagen og opleve Argentinas hovedstad på egen hånd om aftenen.

DAG 2: TIERRA DEL FUEGO – ILDLANDET

På anden dagen flyver vi til Ushuaia, hvor det er muligt at komme på en 3-4 timers udflugt til den utroligt smukke Tierra del Fuego Nationalpark. Om aftenen stiger vi ombord på M/S Fram og drager øst på via Beagle-kanalen.

DAG 3: OVER ÅBENT HAV

På vores færd mod Falklandsøerne kommer vi ud på åbent hav. Her er der rig mulighed for at iagttage det lokale dyreliv fra dækket eller nyde de spændende foredrag, som Hurtigruten tilbyder på denne ekspedition.

DAG 4-6: NATUREN HAR MAGTEN

Vi ankommer til Falklandsøerne, hvor vi starter med at udforske den nordvestlige del af øgruppen. Her er naturens skønhed enorm. Her kan vi opleve alt fra græssende får til enorme kolonier af albatrosser, springpingviner, makaronipingviner og kongepingviner. Ovenover os regerer de bidske caracaraer. Pingvinerne er meget nysgerrige og kommer derfor vraltende hen til os for at hilse på deres nye gæster, hvorefter de går videre i ro og mag. Her gælder det om at have kameraet fremme og udnytte de storslåede dyr og de smukke omgivelser. Falklandsøernes hovedstad, Stanley, er bestemt også et besøg værd, og byen er meget overskuelig og let at opleve til fods, da de fleste attraktioner er centreret omkring havnen. Herfra er der også rig mulighed for at komme på en af Hurtigrutens mange spændende udflugter.

DAG 7-8: SYDATLANTEN

Herefter venter os to dage til søs, inden vi ankommer til South Georgia. Det er oplagt at bruge tiden på mange af de lærerige foredrag, som Hurtigruten tilbyder undervejs, hvor der er god mulighed for at blive klædt godt på, inden vi ankommer til vores næste destination. Ekspeditionsteamet ombord har en stor og alsidig viden om South Georgia lige fra øens økosystem til legender om norske hvalfangere.

DAG 9-13: SOUTH GEORGIA – SYDHAVETS SERENGETI

Vi ankommer til skønne South Georgia, en af de mest eftertragtede destinationer for naturfotografer i verden. Vi bevæger os ind i Drygalskifjorden i Fortuna Bay, hvor vi besøger nogle af de efterladte hvalfangststationer, der er placeret her. South Georgia, også kaldt Sydhavets Serengeti, har ingen havis, og er derfor et meget populært tilholdssted for ynglende pingviner, sæler og havfugle. Her er også mulighed for at se søelefanter, pelssæler og kongepingviner i hobetal. Endnu et højdepunkt på turen til South Georgia er Gold-havnen. Her skaber store gletsjere, klipper og smukke laguner et fantastisk sceneri. Dette område er hvilestedet for den antarktiske opdagelsesrejsende, Ernest Shackleton, og her er der mulighed for at besøge den norske sømandskirke og kirkegården, hvor han er begravet.

DAG 14: TIL SØS – MOD ANTARKTIS

På dag 14 sætter vi kursen mod Antarktis. Undervejs sejler vi igennem Washington-strædet og kommer forbi Coronation Island og Elephant Island. Her er der rig mulighed for at nyde udsigten fra dækket eller deltage i spændende foredrag om Antarktis dyreliv, miljø og historie.

DAG  15-20: DE SMUKKESTE, UBERØRTE STEDER PÅ PLANETEN

Antarktis er et enestående kontinent. Under vores ophold her besøger vi fredelige områder, der gennem flere tusinde år har haft mulighed for at udvikle sig uden påvirkning fra mennesker. Et af de absolutte højdepunkter, som vi kan besøge, er Deception Island, som er en del af de sydlige Shetlandsøer. Øen er et ringformet vulkankrater, hvor kollapset af vulkanens kratervæg har skabt en naturlig havn. Her besøger vi Whalers Bay, hvor dyrelivet og landskabet er noget helt for sig. Herefter tager vi bl.a. også til Brown Bluff, hvor strandene er belagt med store lava-stykker, som under den sort-brune vulkans sidste udbrud blev slynget ud i landskabet. Her er der bl.a. også mulighed for at betragte de smukke adeliepingviner, rempingviner og tangmåger. Hvis muligt sejler vi igennem den smalle Errera-kanal til og fra Cuverville, hvor vi kan være heldige at se storslåede hvaler bryde vandoverfladen. Så snart der er mulighed for det sættes M/S Frams kajakker i vandet, og der arrangeres smukke vandreture til nogle af de mest fascinerende steder i verden.

DAG 21-22: DRAKE-PASSAGEN – KURS MOD NORD

Efter nogle fantastiske dage på Antarktis bevæger vi os tilbage mod civilisationen i Ushuaia. På den cirka 1000km lange sejltur til Argentina er der fortsat mulighed for at nyde godt af besætningens store viden i form af foredrag.

DAG 23: VERDENS SYDLIGSTE BY USHUAIA

Denne enestående ekspeditionsrejse med M/S Fram ender i verdens sydligste by, Ushuaia, hvorfra vi flyver hjem via smukke Buenos Aires.

Rejsens pris inkluderer

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • En overnatning i Buenos Aires inklusive morgenmad inden sejladsen
 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Buenos Aires
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia og retur
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia inklusive guidet sightseeing
 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Kaffe og te om bord
 • Foruden morgenmad, frokost og middag tilbydes der en snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

Få et godt tilbud