Det Frosne Kontinents Højdepunkter

Afspil video
Rejsedato
2020:  17. nov / 27. nov / 7. dec / 17. dec / 27. dec. 2021:  6. jan / 16. jan
Længde
12 dage
Skib
MS Fridtjof Nansen
Pris fra
50.575 DKK

Bliv inspireret. Se de fantastiske film fra hele verden. Klik på Play

Antarktis

Ushuaia – Antarktis – Ushuaia

På denne spektakulære ekspeditionsrejse til Antarktis er der rig mulighed for at opleve den imponerende natur og det fantastiske dyreliv. Fra verdens sydligste by, Ushuaia, sejler vi igennem Drake-passagen mod Antarktis, hvor uforglemmelige oplevelser venter os. Her kan man nyde alt fra pingviner på klods hold til synet af enorme isbjerge. Turen går med en af Hurtigrutens nyeste flåder, M/S Fridtjof Nansen, der benytter sig af moderne hybridteknologi.

Afrejsedatoer:
2020:  17. nov / 27. nov / 7. dec / 17. dec / 27. dec.
2021:  6. jan / 16. jan

 

Start
Fakta
Program

Rejsen dag for dag

Se vores program for rejsen og hvad rejsen inkluderer

DAG 1: ARGENTINAS KULTURELLE HOVEDSTAD

Denne ekspeditionsrejse starter med en overnatning i ”Sydamerikas Paris”, Buenos Aires. Blandingen af boheme og elegante kvarterer samt spændende kultur giver storbyen en usædvanlig charme. Nyd en hyggelig aften i tangoens fødeby.

DAG 2: TIERRA DEL FUEGO – ILDLANDET

Tidligt om morgenen går turen med fly til Ushuaia, hvorfra ekspeditionsrejsen med M/S Fridtjof Nansen starter med en lækker velkomstmiddag.

DAG 3-4: OVER DRAKE-PASSAGEN

På vej igennem Drake-passagen, som forbinder den sydlige del af Atlanterhavet med Stillehavet, forbereder den kyndige besætning os på Antarktis. Ombord på M/S Fridtjof Nansen er der mulighed for at nyde spændende foredrag og film om vildmarken, dyrelivet og de næste dage på Antarktis.

DAG 5-9: ANTARKTIS … EN ANDEN VERDEN!

På dag fem bydes vi velkommen til Antarktis, som er en endeløs hvid ødemark, hvor der er rig mulighed for at opleve det lokale dyreliv. Fra dækket er der mulighed for bl.a. at se sæler og hvaler. Forhåbentligt tillader omgivelserne os at komme i land på de sydlige Shetlandsøer og Den Antarktiske Halvø. På Antarktis venter os et hav af store oplevelser. Her er der mulighed for at se hvaler, sæler og pingvinkolonier samt enorme isbjerge og gletsjere. Her er også mulighed for at besøge en hvalfangststation eller tage en kajaktur på det smukke hav. Mulighederne er mange, så der er rig mulighed for at gøre Antarktis til et uforglemmeligt minde.

DAG 10-11: TILBAGE TIL CIVILISATIONEN

Den smukke sejltur fra Antarktis tilbage til Ushuaia varer i godt vejr cirka 40 timer, så der er god tid til at nyde den sidste del af denne spændende ekspeditionsrejse, hvor der på tilbagevejen fortsat er mulighed for at opleve spændende foredrag m.m. ombord på M/S Fridtjof Nansen. Fra dækket er der mulighed for at betragte de mange havfugle, der følger skibet.

DAG 12: EVENTYRREJSEN SLUTTER

Retur i Ushuaia er der mulighed for enten af deltage i en valgfri udflugt eller tage direkte til lufthavnen for at flyve til Buenos Aires.

Rejsens pris inkluderer

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
 • Hotelovernatning og morgenmad i Buenos Aires inden sejladsen
 • Transport fra hotellet til skibet i Buenos Aires inklusive byrundtur
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia inklusive en guidet rundtur
 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Måltider i Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Kaffe og te om bord
 • Foruden morgenmad, frokost og middag tilbydes der en snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Foryngende wellnessområder med separate behandlingsrum, infinity pool, udendørs træningsområde, løbebane på dækket
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

Få et godt tilbud