Det frosne kontinents højdepunkter

Afspil video
Rejsedato
Nov. 2019 – Mar. 2020
Længde
13 dage
Skib
MS Midnatsol
Pris fra
42.050 DKK

Bliv inspireret..Find din egen indre eventyrer!

Antarktis

Ushuaia – Antarktis – Ushuaia

Gør dig klar til et sjældent eventyr! Fra Ushuaia krydser du Drake Passage og sejler videre til en uforglemmelig oplevelse og møde med Antarktis. Mød pingviner og kom helt tæt på de flotte isbjerge. Ombord er der så meget at gøre: Videnskabscenter, spændende foredrag og meget mere, alt for at du får den bedste oplevelse. Se dag for dag program længere nede på siden

Start
Fakta
Program

Rejsen dag for dag

Se vores program for rejsen og hvad rejsen inkluderer

DAG 1: KULTUREL OG COOL – BUENOS AIRES

Blandingen af elegante og boheme kvarterer giver storbyen Buenos Aires charme og appel. Rejsen starter med en overnatning her i tangoens fødeby og ”Sydamerikas Paris”

DAG 2: TIERRA DEL FUEGO – ILDLANDET

Fly til Ushuaia, hvor opdagelses-skibet M/S Midnatsol venter. Ushuaia ligger, hvor Andesbjergene møder Sydhavet. Det er en travl havn og et rigtigt eventyrsted med stejle gader og arkitektonisk mangfoldighed under de snedækkede Martial-bjerge. Turen starter med velkomstmiddag.

DAGENE 3-4: OVER DRAKE-PASSAGEN

Drakestrædet er en strækning af havet mellem den Sydafrikas sydspids, der også kendes som Kap Horn og Ildlandet, en del af Chile og Sydshetlandsøerne ud for den antarktiske halvø. På vej gennem passagen mod isen kan man lære meget om Antarktis naturlige vidundere og fascinerende historie.
Drake-passagen er berygtet som et af verdens hårdeste og mest nådesløse farvande. Her mødes to verdenshave, og sejlere siger, at det er enten ”Drake Lake” eller ”Drake Shake”. Undervejs sydpå giver ekspeditionsteamet foredrag om dyrelivet, vildmarken og de kommende fantastiske dage.

DAGENE 5-10: ANTARKTIS … EN ANDEN VERDEN!

Det antarktiske kontinent er en endeløs, hvid ødemark fuld af overvældende udsigter, natur og dyreliv. Vi går i land flere steder, og der er tilbud om aktiviteter som vandreture, kajakture og sneskovandring. Man kan endda tilbringe en nat i land i et telt. Vi ser hvordan det vinter-lukkede landskab Antarktis ser ud om sommeren og sætter fødderne, hvor kun få tidligere har gået.
Besøget på Sydshetlandsøerne er absolut værd at se frem til. På vulkanøen Deception Island ser vi en tidligere hvalfangststation Hektor og den forladte britiske base. Der er spektakulære fotomuligheder på øen Half Moon Island som er hjemsted for en stor koloni af rempingviner, havfugle og flere arter af sæler. Yankee Harbour har et varieret landskab og en kæmpe koloni af æselpingviner med 4.000 ynglende par. Den smalle Errera-kanal er passagen til og fra Cuverville Island som er hjemsted for en af de største kolonier af æselpingviner. Neko Havn er spisekammer for sky vågehvaler. Paradise Harbour er en anden sjælden mulighed for landgang på fastlandet til nogle af de fineste udsigter over Antarktis. Wilhelmina Bay kaldes ofte ”Whale-mina Bay”, dette er pukkelhvalernes spisekammer i december. Masser af planlagte aktiviteter så Antarktis opleves på bedste måde. En dag kan være at observere pingvinger fra kysten og lytte til den knitrende gletsjer. Næste dag kan være en sejltur mellem havisen, på udkig efter leopardsæler. Tredje dag kan være en vandretur eller kajatur. Ombord på skibet sker der også en masse ekspeditionsholdet, holder foredrag, fortæller om dagens aktiviteter og præsentere næste dags program. En dag i Antarktisk er aldrig kedelig

DAGENE 11-12: TILBAGE TIL CIVILISATIONEN

Sejlturen fra Antarktis til Ushuaia på Argentinas sydspids varer omkring 40 timer i godt vejr. På turen nordpå fortsætter foredragsrækken, og vi opsummerer erfaringerne med Antarktis.

DAG 13: EVENTYRREJSEN SLUTTER

Tilbage i Ushuaia kan man enten deltage i en valgfri udflugt eller tage direkte til lufthavnen for at flyve til Buenos Aires.

Rejsens pris inkluderer

  • Ekspeditionssejlads i valgt kahytskatagori
  • Helpension om bord
  • Vind- og vandafvisende jakke
  • Landgange med polarcirkel både og aktiviteter om bord og på land
  • Faglige foredrag
  • Kaffe/te ombord
  • Suiter har i tillæg en række fordele såsom drikkevarer til måltider og en velkomstgave.

Få et godt tilbud