Svalbard

Det sidste kontinent før nordpolen

Svalbards natur er anderledes, unik og særegen.  I byerne vil du opleve, at alt ligger oven på jorden. Svalbard har permafrost der gør at det ikke er muligt at nedgrave rør, huse med mere. Udover den specielle natur, isbjørnene og de afsidesliggende byer, kan du opleve et spændende dyreliv, som fugle, hvalrosser, hvaler og sæler, der trives i deres naturlige omgivelser. 

Det specielle ved Svalbard er den spændende natur, der om sommeren forvandler sig fra et snelandskab til et område af flotte klipper og små bjerge. 

På Svalbard har du mulighed for at benytte alle dine sanser. Du kan indånde den friske arktiske havluft, imens du betragter de smukke omgivelser du vil opleve på rejsen. Her bliver du et med naturen!
En rejse til Svalbard er en oplevelse, vi er sikre på at du aldrig vil glemme.

Isbjørnens Kongerige
Isbjørnen er et af verdens største rovdyr. I Svalbard-området findes omkring 3000. Størrelsen på en voksen bjørn varierer fra ca. 200 til 800 kg. Mennesket er et fremmedelement i isbjørnens rige. Bjørnen har voldsomme kræfter, og kan se os som et potencielt byttedyr. Selv ungdyr under 100 kg kan være meget aggressive og farlige. På Svalbard kan du møde isbjørne overalt hele året. Det anbefales at du kun bevæger dig uden for byerne med en lokalguide der er kendt i området. På Hurtigrutens explorerskibe er der guider der er trænet i at bevæge sig rund på Svalbard og alle har gevær med på landgangene.

Rejser til Svalbard

15 dage om bord MS Fram inkl. helpension.
Fra kr. 48.423 Læs mere
Udforsk de arktiske øer
Afrejse: 27. juni. 2019
12 dage om bord på MS Spitsbergen inkl. helpension. Fra kr. 39.485 Læs mere
Oplev de arktiske øer
Afrejse: 01. jul. 2019
10 dage om bord MS Fram inkl. helpension.
Fra kr. 23.925 Læs mere
Grupperejse til Island, Jan Mayen og Svalbard
Afrejse: 26. maj 2019